مشخصات ظروف نچسب میکرو دات
۱. چه فرآیندی برای ساخت میکرو داتها استفاده میشود؟ حکاکی
۲. جریان فرآیند چیست؟ (سطح محصول معمولی را صیقل دهید، این ۲ لایه سیلیس را به سطح محصول اتمیزه کنید، به مدت ۲۰ دقیقه ۳۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
۳. دمای مقاومت در برابر حرارت چقدر است؟ (۴۰۰ درجه) ۴. چه مدت باید به طور مداوم گرم شود؟ (از دمای فوق تجاوز نکند)
۵. نام شیمیایی پوشش داخلی چیست؟ (اکسید سیلیکون، یک ماده معدنی است. اکسید سیلیکون، که فرمول شیمیایی آن SiO2 است، یک ماده شیمیایی معدنی خالص، غیرسمی و بیبو است) ماده
۶. آیا پوشش داخلی حاوی فلوئور است؟ (این سیلیس است که حاوی فلوئور نیست.)
۷. آیا پوشش داخلی به سطح قابلمه میچسبد یا به داخل آن نفوذ میکند؟ (پوشش داخلی به سطح قابلمه چسبیده است)
۸. آیا پوشش داخلی با زیرلایه واکنش شیمیایی میدهد تا یک لایه غیرچسبنده تشکیل دهد؟ (خیر)
۹. آیا در صورت سوختن پوشش، مواد مضر آزاد میشود؟ (خیر)
۱۰. آیا میتوان از قابلمه پس از سوختن پوشش استفاده کرد؟ (بله، میتوان از آن استفاده کرد. پس از سوختن، قابلمه همان قابلمه استیل ضد زنگ معمولی خواهد بود.
۱۱. آیا پوشش داخلی و خارجی یکسان هستند؟ تفاوت چیست؟ (همان)
۱۲. آیا پوشش خارجی را میتوان با شعله باز سوزاند؟ آیا مواد مضری آزاد میشود؟ آیا زرد میشود؟ (میتوان آن را روی شعله باز سوزاند و تا دمای ۸۰۰ درجه زرد نمیشود.)
آزمایش خشک کردن ضد زرد شدن پوششها
۱. ماهیتابه را روی اجاق گاز قرار دهید و آن را روی حرارت زیاد گرم کنید تا به ۴۰۰ درجه (حدود ۱ دقیقه) برسد.
۲. سپس، اجاق گاز را روی حرارت متوسط ۴۰۰ درجه قرار دهید و به مدت ۳ دقیقه آن را گرم نگه دارید.
۳. در نهایت، ماهیتابه را برای خنک شدن سریع و شستشو به سمت شیر آب ببرید تا یک چرخه کامل شود.
انجام سه مرحله فوق از آزمایش، یک چرخه محسوب میشود، برای تکمیل آزمایش، ۵۰ بار تکرار کنید.
انتظارات مصرف کننده از ظروف مدل الترا کوک که دارای طراحی میکرودات هستند بایستی در مقایسه با سایر ظروف پخت به این شکل باشد:
حکاکی نقطه ای ظروف میکرودات به شما کمک می کند که درصدی از نچسپی را در ظرف تجربه کنید و از طرف دیگر برای کارایی بهتر، بدنه با ترکیبی از مواد معدنی کاملا سالم و غیر شیمیایی پوشانده شد تا درصد بالاتری از نچسپی را در کنار سلامت بی قید و شرط ظرف پخت و پز تجربه کنید.
سلامت جنس به کار رفته به تایید چهار سرتیفیکیت جهانی REACH,BPA FREE, LFGB , FDA کاملا سالم برای بدن انسان، موجودات زنده، محیط زیست، بازیافت و … می باشد.
تمامی اکسسوری ها با بالاترین کیفیت و مناسب ترین طراحی و نسب روی ظروف می باشد تا از شعار سلامت مصرف کننده در نومر دفاع کند.
“نومر نبض زندگی” “نومر ضامن سلامت خانواده شما”
میزان نچسپی موردد انتظار; ایجاد 70 تا 100 درصد نچسپی در غذاها و روش های پخت می باشد.
نکته بسیار مهم: استفاده از الگوی مناسب آشپزی مثل رساندن ظرف به میزان حرارت مناسب و سپس اضافه کردن روغن و رساندن دمای آن به حرارت مناسب و بعد اضافه کردن مواد سرخ کردنی بصورتی که خشک و بدن نشاسته باشند به شما صد درصد نچسپی می دهد.
بهترین روش نگهداری
بهترین زمان شستشو برای این ظروف بعد از سرد شدن ظرف است، به دلیل حکاکی درون ظرف که به صورت نقطه ای و اصطلاحا میکرودات است و باقیماندن و خشک شدن غذا در فرورفتگی های میکرودات(اگر فرصت کافی برای شستشو ندارید داخل ظرف را با اب ولرم پر کنید)
ظروف استیل خود را بعد از چند بار استفاده با ترکیب جوش شیرین و سرکه شستشو دهید و بهتر است این ترکیب به مدت 15 دقیقه روی همه قسمتهای ظرف بماند و بعد با اسفنج نرم آن را آبکشی نمایید، این کار بدنه استیل را مثل روز اول تمیز و خوش رنگ می نماید.